Etusivu » Uutiset » Voita 5 000 euroa Unibetin Jungle Spirit -kilpailusta

Voita 5 000 euroa Unibetin Jungle Spirit -kilpailusta

24.3.2017

Unibetillä kisataan Jungle SpiritssäPelaajat pääsivät taas nauttimaan kovatasoisesta hedelmäpelistä, kun NetEnt julkaisi uuden Jungle Spirit: Call of the Wild -hedelmäpelin. Unibet vuorostaan lisäsi tätä nautintoa pistämällä peliin vielä huikean käteiskilpailun, josta yksi onnekas voittaja nappaa 5 000 euron ykköspalkinnon.

Ettei vain yksi henkilö pääsisi juhlimaan, niin palkintopotista löytyy kokonaisuudessaan 25 000 euroa ja 4 500 ilmaiskierrosta. Kaikkiaan tuhat parasta pelaajaa saa palkintoja ja sata parasta pääsee käteispalkinnoille.

Päästäksesi mukaan kisaan tulee sinun ensimmäiseksi käydä Unibetin kampanjasivulla ja klikata osallistumisnappia. Tämän jälkeen voitkin suunnata suoraan pelin pariin ja alkaa tekemään tulosta. Kilpailun voittaa nimittäin se pelaaja, joka saa parhaan keskivertovoiton 20 perättäiseltä kierrokselta. Voit siis voittaa parhaimmillaan pelaamalla vain 20 kierrosta.

Kilpailu kestää huhtikuun 2. päivään asti, jonka jälkeen voittaja selviää ja palkinnot maksetaan. Lähde siis heti mukaan ja pistä viidakon valtiaat kuriin.

Aloita pelaamaan »