Etusivu » NetEnt-pelit » Fantasini: Master of Mystery

Fantasini: Master of Mystery

Fantasini Master of MysteryFantasini: Master of Mystery pistää sinut sirkustaikurin saappaisiin ja suoraan ison teltan valokeilaan. Näyttävä vintage-ulkoasu on kaunista katsottavaa tässä vauhdikkaassa ja tarkkaan mietityssä hedelmäpelissä.

NetEnt pistääkin nyt parastaan yksinkertaisessa pelissä, jossa kaikki turha on riisuttu pelistä ja jäljellä on vain se kaikista tärkein hedelmäpelin ydin.

Hedelmäpelit.net -toimituksen arvosana:

4/5

Pelaa Fantasini: Master of Mysteryä täällä

unibet
Unibet
Astu Fantasinin saappaisiin Unibetillä.
200 € talletusbonus, 10 ilmaiskierrosta
Pelaa

Peliohjeet

Fantasini: Master of Mystery on viisirullainen hedelmäpeli, jossa on 243 voittolinjaa. Voittoja voikin siis tulla miten tahansa rullilla, kunhan sama merkki osuu vähintään kolmelle vasemmanpuolimmaiselle rullalle.

Rullilla on tyylikäs joukko perusmerkkejä ja Fantasini itse toimii pelin wild-symbolina. Jokeri korvaa perinteiseen tapaan kaikki muut merkit voittoriveillä tuoden suurimman mahdollisen voiton.

Fantasini panostaakin peruspeliin, sillä rullilla ei ole mitään muita erikoismerkkejä, ei edes scatter-symbolia.

Erikoistoiminnot

Fantasini: Master of Mysteryssä on panostettu näyttävään ja helppotoimiseen peruspeliin, eikä yritetty laittaa mahdollisimman suurta määrää erikoistoimintoja peliin.

Mukana vain yksi erikoisominaisuus, jonka avulla voit kuitenkin saada mahtavia voittoja. Pelissä on nimittäin käytössä Linked Reels -toiminto, joka liimaa viereisiä rullia yhteen, jolloin kaikissa on samat merkit.

Linked Reels aktivoituu joka kierroksella ja se yhdistää vähintään kaksi vierekkäistä rullaa missä tahansa kohtaa. Yhdistetyt rullat voivat pyörimisen aikana laajentua kattamaan kolme, neljä tai jopa viisi rullaa, tehden sinulle täydellisen voittorivin.

Tämä erikoistoiminto on yksin näppärä, mutta kun se yhdistetään 243 voittolinjaan, niin mahdollisuus suurin voittoihin aukesi aivan uudella tavalla.

Arvostelu

Fantasini: Master of Mystery on kaunis peli, jonka ulkoinen habitus aina musiikkeja myöten on miellyttävää. Peli itsessään tulee varmasti jakamaan mielipiteitä sen erikoistoimintojen ja niiden puuttumisen suhteen. Linked Reels yhdistettynä isoon määrään voittolinjoja tarkoittaa rahakasta peruspeliä, mutta osa pelaajista tietysti haluaisi edes ilmaiskierrokset mukaan.

Hedelmäpelit.netin toimitus kallistuu tässä kehujen puolelle, sillä tämän pelin kohdalla “less is more” -ajatus on kohdallaan. Hillitty tyyli sopii peliin ja tekee siitä koukuttavan ilman suurta määrää hienoja härpätyksiä.

unibet
Unibet
Unibet on kasino täynnä parhaita pelejä.
200 € talletusbonus, 10 ilmaiskierrosta
Pelaa
mrgreen
Mr Green
Vihreällä herralla on tarjolla tyylikäs pelivalikoima.
100€ bonus + 200 ilmaispyöritystä
Pelaa
comeon
ComeOn
Voit pelata Fantasinia myös ComeOnilla.
40€ tai 300€
Pelaa