Etusivu » Uutiset » Pelaa Emoji Planetia ilmaiseksi viikonloppuna NordicBetillä

Pelaa Emoji Planetia ilmaiseksi viikonloppuna NordicBetillä

25.8.2017

NordicBet antaa ilmaiskierroksia Emoji PlanetiinNordicBet on saanut valikoimiinsa uuden Emoji Planet -hedelmäpelin. Peli on aivan omanlaisensa hedelmäpeli, jossa hymiöt elävät ihan omaa elämäänsä. Nyt sinä voit käydä viikonlopun aikana tutustumassa uutuuspeliin ja napata itsellesi 30 ilmaiskierrosta siihen ja 30 euroa bonusrahaa päälle.

Saadaksesi tarjoukset, tulee sinun suorittaa kolme tehtävää NordicBetillä ja ensimmäinen näistä alkaa menemällä kampanjasivulle ja painamalla osallistu-nappia. Tämän jälkeen kun talletat 10 euroa tilillesi, saat ensimmäisen palkinnon, joka on 10 ilmaiskierrosta Emoji Planetiin.

Toinen tehtävä on panostaa 20 euroa Emoji Planetissa. Tämän tehtyäsi tilillesi napsahtaa 20 ilmaiskierrosta lisää Emoji Planetiin. Kolmas ja viimeinen tehtävä on sitten panostaa 30 euroa Emoji Planetiin, minkä tehtyäsi saat 30 euroa bonusrahaa, minkä voi käyttää missä pelissä tahansa.

Tarjous on voimassa tämän viikonlopun ajan, eli päättyy maanantain puolella 28. elokuuta heti kello 0.59. Pistä siis viikonloppuna naama hymysuin ja käy tutustumassa uutuuspeliin.

Pelaa heti NordicBetillä ja ota edut taskuun.

Aloita pelaamaan »