Etusivu » Uutiset » Nappaa Unibetiltä päivittäisiä palkintoja

Nappaa Unibetiltä päivittäisiä palkintoja

12.7.2017

Unibetillä jaetaan päiväpalkintojaUnibetin kesässä jaetaan päivittäisiä palkintoja ja ylimääräistä rahaa pelaajille. Voit kokeilla napata osuutesi joka päivä 250 euron palkintopotista tai ajoittaisin pelattavista 20 000 euron poteista.

Unibet haluaa palkita parhaita pelaajia hedelmäpeleissä ylimääräisillä palkinnoilla. Tavoitteena on saada mahdollisimman suuri tulos 20 perättäiseltä kierrokselta. Se kuka nappaa eniten voittoja, tulee myös nappaamaan isoimman palkinnon.

Tänään keskiviikkona pelataan irlantilaisissa tunnelmissa ja kisassa on mukana kuuri irkkuteemaista hedelmäpeliä. Ohjelmakalenterissa on mm. tv-aiheisia pelejä, pöytäpelejä, ikivihreitä klassikkoja ja monia muita teemoja, joiden ympärillä kisapelit ovat. Unibetin kampanjasivulta näet aina missä peleissä päivän kisa pelataan.

250 euron pottien lisäksi huomenna 13. päivä alkaa myös huikea 20 000 euron palkintopotilla varustettu turnaus. Tässä kisassa pelataan pelihistorian kovimmissa klassikkopeleissä ja rahaa jaetaan 300 taitavimmalle pelaajalle. Kokeile taitojasi mm. Starburstissa, Twin Spinissä tai Gonzo’s Questissä.

Lähde heti Unibetille ja nappaa osuutesi päivän potista.

Aloita pelaamaan »